Vrijwilligers blazen Gigant Danst! nieuw leven in

Donderdag 9 juni 2011

Door Inge Weterings

Gigant Danst! is terug van nooit weggeweest. Een aantal maanden geleden ging Gigant op zoek naar een team enthousiaste, creatieve vrijwilligers met een groot hart voor fijne feestjes. Uiteindelijk verzamelden DJ’s, stylisten, grafisch vormgevers, promoters en alleskunners zich om Gigant Danst! nieuw leven in te blazen.

Gigant Danst! is hét toegankelijke, gratis dansfeest van Gigant. Een aantal jaren terug een ongelooflijk succes. Tegenwoordig nog steeds even gezellig, maar jammer genoeg minder bezocht. Daarom gingen wij op zoek naar een frisse wind. Gelukkig hebben we die gevonden, en hoe! Het enthousiaste team dat nu achter Gigant Danst! staat heeft gezorgd voor een toepasselijk thema, prachtig promotiemateriaal, bijzondere zaaldecoratie en een sterke promotie. En laten we de DJ’s niet vergeten die op de eerstvolgende editie zullen draaien: oude bekenden Dj Boukje & Myriam en nieuw talent Lenneke.

Kom vooral op zaterdag 18 juni vanaf 23:00 naar Gigant om te ontdekken hoe hard dit team heeft gewerkt om van Gigant Danst! weer het dansfeest van Apeldoorn te maken waar je al ver van te voren naar uitkijkt. Maar kom natuurlijk vooral om te dansen! Deze editie is een soort van pre-summer party met de naam Gigant Danst! met zonder jas. We gaan ons flink in het zweet dansen op fijne muziek uit veel verschillende genres, zoals je van Gigant Danst! gewend bent.

Lijkt het je trouwens leuk om je te voegen bij het Gigant Danst! team? Dat kan, want we zijn nog steeds hard op zoek naar vrijwillige DJ’s, stylisten en promoters! Stuur een mailtje naar Inge Weterings (i.weterings@gigant.nl) en vertel wat jij graag zou willen doen. Daarnaast is Gigant op zoek naar enthousiaste algemene promoters, die op allerlei manieren Gigant willen helpen met een grotere bekendheid binnen Apeldoorn. Interesse? Stuur een mailtje naar Marije de Graaf (m.degraaf@gigant.nl).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Muziek Uit in Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!