Help de bevolking van Oekraïne

Vrijwilligersmiddag: werken met mensen met een beperking

Woensdag 6 oktober 2021

Door Apeldoorn Pakt aan

Pixabay, klimkin

Werk je als vrijwilliger met mensen met een beperking? Kom dan naar de vrijwilligersmiddag op 30 oktober van 13.00 tot 17.00 uur. Je krijgt informatie over beperkingen en omgang. Dit kan je helpen om de ander beter te begrijpen. Zo kan iedereen, mensen met en zonder beperking, beter samenleven. Er worden 3 workshops in 2 rondes georganiseerd. Je kunt deelnemen aan 2 workshops. Door de workshops krijg je meer kennis, tips en leer je vaardigheden over het omgaan met mensen met een beperking. Je leert ook hoe zij iets kunnen beleven. Mensen met een beperking, ervaringsdeskundigen, zullen meewerken in de workshops. Natuurlijk is er ook ruimte voor jouw vragen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Deze middag is er ook ruimte om te netwerken en informatie te delen.

Workshops

  • Rolstoeltraining – Diana Krans / Klimmendaal en ervaringsdeskundige lichamelijke beperkingen Erwin te Boekhorst
  • Omgaan met visuele beperkingen – Martin IJsseldijk / Visio en ervaringsdeskundigen visuele beperkingen Tristan Bangma en Sevinc Celi
  • Omgaan met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) – Anke Hendriks / Siza en ervaringsdeskundige NAH Tamara Neeft

Informatie bij:

l.wildenberg@stimenz.nl 088 – 784 64 64 of

D.krans@klimmendaal.nl 06 – 83 15 77 75

Aanmelden

Er kunnen maximaal 50 mensen meedoen. Geef het door en geef je hier snel op!

Deze middag wordt georganiseerd door de werkgroep Deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers die werken met mensen met een beperking Apeldoorn. Hierin participeren: Apeldoorn Pakt Aan, De Kap, De Klup, Riwis, Uniek Sporten, Klimmendaal en MEE Veluwe. Gezamenlijk organiseren wij 4 keer per jaar een deskundigheidsbevordering voor deze vrijwilligers.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

Elke maandag ons nieuws in de mail?