VVV Apeldoorn ook deze zomer fysiek en online aanwezig

Dinsdag 5 mei 2015

Door Redactie

VVV Apeldoorn ook deze zomer fysiek en online aanwezig. Bedrijven en instellingen zetten in op gastheerschap.

Vanaf mei is de VVV op een aantal punten vertegenwoordigd. Ook online is de VVV Apeldoorn volop in bedrijf. Ondernemers en instellingen hebben daartoe de handen ineen geslagen. De VVV is niet op één plek in de stad gevestigd maar heeft vanaf 1 mei agentschappen in CODA Museum (Apeldoorn centrum), Primera ‘De Damper’ (Beekbergen), Veluwecentrum Bungalowpark Hoenderloo en in Broodhuis Lokaliteit (Hoenderloo). De online informatie wordt up-to-date gehouden door Stichting Apeldoorn Promotie. Zij verzorgen ook de content voor uitinapeldoorn.nl waarmee de samenwerking een efficiënte en logische is. Op deze manier wordt zo goed mogelijk ingespeeld op gastheerschap van Apeldoorn stad en omgeving.

De VVV agentschappen bieden informatie en foldermateriaal over toeristische trekpleisters in Apeldoorn en op de Veluwe. Uiteraard zijn bij de informatiepunten gidsen, wandel- en fietsroutes en VVV cadeaubonnen verkrijgbaar.

Informatie en persberichten voor de website vvvapeldoorn.nl en de VVV Apeldoorn App kunnen verstuurd worden naar info@apeldoornpromotie.nl.

De VVV keerde vorige jaar naar twee maanden afwezigheid in juli terug met een informatiepunt in CODA. Eind juli 2014 werd echter bekend dat het Veluws Bureau voor Toerisme (VBT), waar de VVV onderdeel van uitmaakt, failliet was. Met het oog op de zomer, toeristen en dagjesmensen besloot CODA ondanks dat faillissement de dienstverlening gedurende de zomermaanden voort te zetten met medewerkers en vrijwilligers van CODA.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!