Wandel mee met het Apeldoorns Gidsen Collectief

Dinsdag 9 augustus 2022

Door Redactie

Stadspark Berg en Bos op zaterdag 13 augustus 2022

Op deze zaterdag leidt de gids u rond in het beroemde Apeldoornse Stadspark Berg en Bos, met haar rijke historie en prachtige natuur. Maak kennis met de geschiedenis van dit park met haar prachtige bosvijver, de mooie lanen, sprengen en doorkijkjes.

Startpunt: ingang Park Berg en Bos
Aanvangstijd: 14.00 uur. De kosten voor deze wandeling bedragen €5,– per persoon, af te rekenen bij de gids. (Kinderen 6 t/m 12 jaar €2,–). Tijdsduur ± 1,5 uur.

De Centrumwandeling op zondag 14 augustus 2022

Een wandeling door de binnenstad van Apeldoorn met een uitstapje richting Oranjepark. De gids vertelt over de rijke historie van Apeldoorn, een dorp, dat op het kruispunt van belangrijke wegen lag en zo’n 80 herbergen telde; dat zich aan het eind van de 19 e / begin 20 e eeuw ontwikkelde tot een deftige woonplaats met allure. Een blik op de karakteristieke villa’s rondom het Oranjepark en op de vele prachtig gevels in de Hoofdstraat herinnert ons aan deze rijke historie

Startpunt: hoek Hoofdstraat/ Deventerstraat vóór de juwelierszaak.
Aanvangstijd: 14.00 uur. De kosten voor deze wandeling bedragen €5,– per persoon, af te rekenen bij de gids. (Kinderen 6 t/m 12 jaar €2,–). Tijdsduur ± 1,5 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!