fbpx

Wat brengt het Bluescafé dit weekend

Donderdag 18 augustus 2022

Door Redactie

Vrijdag 19 augustus GIG SOME KINKS

De KINKS tribute band KICK SOME KINKS uit Arnhem brengt je niet alleen terug naar de kleurrijke jaren 60 en 70 met de grote hits (van You Really Got Me tot Lola), maar ook het latere werk uit de jaren 80 en 90 staat op het repertoire. Ook de meer obscure albumtracks komen aan bod. Deze band met ervaren muzikanten staat garant voor een boeiende trip down memory lane.

Ronald Harleman- lead zang en akoestische gitaar / lead vocals and acoustic guitar
Lex van der Beek – lead gitaar en achtergrondzang / lead guitar and backing vocals
Dick van Veelen – rhythm gitaar / rhythm guitar
Jurrien Schadron – basgitaar / bass guitar
Xander van Veelen – drums en achtergrondzang / drums and backing vocals
Sander Goudzwaard – percussie en keyboard / percussion and keyboard.

Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Zaterdag 20 augustus BURT MAYER AND FRIENDS

Burt Mayer & Friends is opgericht als een power trio dat herkenbare blues rock gerelateerde covers speelt in een eigentijds jasje. Denk daarbij aan ZZTop, Cream, Hendrix, Allman Brothers, Gary Moore, Free, Freddy King, Deep Purple en John Mayer.Brood etc. Gewoon lekker spelen en feest maken. Ook een aantal Nederlandse helden zoals Cuby and the Blizzards, Sweet d’Buster, Herman Brood, Focus en Flavium passeren de revue.  In 2018 is het trio uitgebreid met een toetsenman. Nu zijn ze dus een power kwartet!

Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Zondag 21 augustus Bluzin ”58

Bluzin’58 is een 6-koppige bluesband uit het oosten van het land bestaande uit muzikale routiniers. Bluzin’58 als band bestaat al een aantal jaren en is geformeerd rond bluesharp speler Fred Reefman en sologitarist Ferry Rikhof. Na een aantal wisselingen in de band bestaat deze in de huidige samenstelling sinds oktober 2021.

Zangeres Marlies Deijk geeft met haar krachtige en authentieke stemgeluid een herkenbare sound aan de band en wordt daarbij ondersteunt door een strakke op elkaar ingespeelde ritme-sectie.
Bluizin’58 speelt covers van blueshelden uit het verleden tot het heden en geeft daar haar eigen interpretatie aan. Diverse blues-stijlen komen tijdens de optredens aanbod zodat een afwisselend en gevarieerd programma ontstaat.

De huidige samenstelling:

  • Zangeres: Marlies Deijk;
  • Bluesharp: Fred Reefman;
  • Solo-gitaar: Ferry Rikhof;
  • Slaggitaar: Jaap van der Heiden;
  • Bas: Hans Rouwenhorst
  • Drums: Theo Michorius

Aanvang 16.00 uur vrij toegang.

“Nadat we in oktober 2021 Marlies mochten verwelkomen als onze nieuwe zangeres hebben we niet stilgezeten. Medio december 2021 waren we klaar voor de eerste try-outs. Helaas gooide corona opnieuw roet in het eten. We gaan er weer een feest van maken hoop ik.”  zegt Fred Reefman.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!