Help de bevolking van Oekraïne

Wat is er dit weekend te doen in Apeldoorn?

Donderdag 16 februari 2012

Door Redactie

Het weekend komt ons tegemoet. Tijd om alle bijzondere activiteiten even onder de aandacht te brengen. Naast dat Kruimeltje de musical vanaf vrijdag tot en met zondag te zien is in Schouwburg Orpheus, zijn er natuurlijk veel andere dingen te beleven.

Te beginnen met de bekendste Apeldoornse popster en inmiddels gevestigde naam op de nationale popkaart: Waylon. Hij brengt zijn prachtige zang, goede muziek gecombineerd met een dosis artistiek talent naar Gigant. De enige Nederlandse zanger met het bekende wereldwijde Motownlabel komt thuis. We doen het niet vaak, zo’n extreme promotie voor één artiest: maar Waylon verdient een warm welkom in zijn eigen Apeldoorn. Hoe je aan je kaarten komt, maakt niet uit! Ga!

En ga je niet, dan kan je genieten van heerlijke Improvisatietheater van theatergroep Effe Belle. Vrijdag kan je hiervoor terecht in Art Café Sam Sam. Een dag later begint in Paleis het Loo de tentoonstelling Penseelprinsessen I. Bij deze tentoonstelling ligt het accent op het schilderen door vrouwen uit de betere kringen en door verschillende Oranje-prinsessen en -koninginnen.

Zaterdag en zondag begint het AA-Drink NK Indoor Meerkamp. Grote trekpleister hier is topatleet Eelco Sintnicolaas. Sintnicolaas wil komend weekend in Omnisport Apeldoorn alles op alles zetten om een van ’s werelds drie beste zevenkampers op de ranglijst van 2012 te worden. Als dat lukt kan hij een invitatie van de Internationale Atletiekfederatie IAAF tegemoet zien voor deelname aan de WK Indoor, die van 9-11 maart 2012 in Istanbul wordt gehouden.

Zondag begint de Mega-kermis en wordt daarmee de schoolvakantie officieel ingeluid. In de Americahal kan je zowel binnen als buiten genieten van vele topattracties. Traditiegetrouw doen ook de eurodagen weer hun intrede.

Kortom: Apeldoorn wordt dit weekend niet saai, er is weer genoeg te doen. Weten is beleven! Meer informatie over entreeprijzen, tijden en meer, bekijk dan onze AGENDA!

Goed weekend!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?