Wat te doen dit weekend in Apeldoorn?

Vrijdag 10 juli 2015

Door Redactie

Weet jij al wat je gaat doen dit weekend? Nog geen idee.. Bekijk dan eens onze tips!

Vrijdag 10 t/m zondag 12 juli: Circus Werona in Mheenpark

Circus Werona van de bekende circusfamilie Sperlich komt 8 t/m129 juli naar Apeldoorn. Het circus zal haar tenten opslaan in het Mheenpark.  Circus Werona komt met het speciaal vernieuwde jubileumshow ‘’Celebrations’’ naar Apeldoorn om de inwoners van Apeldoorn en omstreken te kunnen laten genieten van een écht traditioneel circus met dieren, acrobaten en clowns.
 
 

Zaterdag 11 juli: Herman Brood avond in Cultuurplein

Op 11 juli 2001 maakte zanger en kunstenaar Herman Brood een einde aan zijn legendarische rock ’n roll leven. Op zaterdagavond 11 juli brengt de band ‘Wild Romance alle grote hits naar Apeldoorn, de stad waar Brood jarenlang graag op bezoek kwam. Ook zijn manager Koos van Dijk zal deze avond aanwezig zijn om zijn ‘Koos Vertelt’ show te doen  Het Cultuurplein zal vanaf 20:00 helemaal in het teken staan van Herman en om 22:00 zal Wild Romance beginnen met spelen.
 
 

Zaterdag 11 juli: Gratis Tai Chi-les in het Verzetstrijderspark Apeldoorn

Als je de hectiek van alledag eens op een bijzondere manier wilt ontvluchten, dan is Tai Chi in ’t park een aanrader. Op alle zaterdagen in de maand juli kun je in het Verzetsstrijderspark in Apeldoorn, bij Marialust terecht voor een gratis les. Vanaf 09.00 uur doe je heerlijke, ontspannen oefeningen en daarna worden nog wat demonstraties gegeven door Max en een groep meer ervaren leerlingen.
 
 

Zaterdag 11 juli: Kofferbakverkopen langs het Kanaal

Langs het prachtige Apeldoorns Kanaal (Kanaal-Zuid/Oost- en Westzijde) vindt iedere zaterdag in juli en augustus de kofferbakverkoop plaats. Ruim 300 aanbieders presenteren hun allerhande voor een zacht prijsje. De kofferbakverkoop start omstreeks 9 uur en eindigt rond 14:00 uur.
 
 
 

Zondag 12 juli: Summerloverzfestival op Marktplein

De bezoekers van de voorgaande edities weten inmiddels wel dat de organisatie ieder jaar weer probeert de voorgaande editie te overtreffen. Een line up om van te smullen, een indrukwekkend podium en dat allemaal gratis! Dance music in alle soorten en maten, of het nou House, Dirty House, Eclectic, Latin House of Tech House is, er is voor iedereen wat en dat de gehele dag door. Noteer ‘m in je agenda. Zondag 12 juli a.s. op het Marktplein van 14.00 tot 22.00 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!