Welk Apeldoorns meisje wordt het ‘gezicht van Apeldoorn’?

Vrijdag 8 april 2016

Door Redactie

Tim Koldenhof Producties en Apeldoorn Marketing zijn samen op zoek naar een Apeldoorns meisje dat het gezicht van Apeldoorn wordt. De voorkeur gaat uit naar een vlot en enthousiast meisje tussen de 8 en 10 jaar, die het ook erg leuk vindt op het podium te staan.

Aanleiding van de zoektocht is de komst van de Giro d’Italia naar Apeldoorn. Tijdens het feestspektakel na de ploegenpresentatie draait er een Apeldoorn-film met deze kleine dame in de hoofdrol. Daarnaast blijft ze een jaar ‘het gezicht van Apeldoorn’ en wordt haar film bij diverse gelegenheden getoond. Wethouder Nathan Stukker: ,,Apeldoorn is bij uitstek een kindvriendelijke stad. We hebben alles in huis om als familie prettig samen te leven. De keuze voor een kind in de hoofdrol vind ik daarom goed bij Apeldoorn passen”.

Film
De stad Apeldoorn, maar ook de provincie wordt in de film in beeld gebracht. Ze fietst daarin langs verschillende markante plaatsen en ontmoet plaats- en provinciegenoten. Het meisje op een roze fiets met vlaggetje wordt het gezicht en de toekomst van Apeldoorn en zal dat een jaar lang blijven. De film wordt bij verschillende gelegenheden gebruikt om Apeldoorn te promoten.

Wie pakt de hoofdrol?
Vanaf nu kunnen Apeldoornse meiden zich aanmelden (met toestemming van hun ouders uiteraard) om het gezicht van Apeldoorn te worden. Aanmelden kan tot 14 april door een e-mail met portretfoto te sturen naar: gezicht@apeldoornmarketing.nl. Op 16 april volgen er audities in de studio van Tim Koldenhof Producties. Het ‘gezicht van Apeldoorn’ wordt daarna op 18 april bekend gemaakt. Dit talent mag daarna direct aan de bak: in de periode van 19 april tot 1 mei worden de opnames voor de film op de verschillende locaties gemaakt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!