Help de bevolking van Oekraïne

Wethouder Kruithof reikt Kidskaart uit

Vrijdag 14 november 2014

Door Redactie

Op 14 november heeft de gemeente de Kidskaart uitgereikt aan gezinnen die moeten rondkomen van een laag inkomen. Wethouder Kruithof was hierbij aanwezig. De Kidskaart is een set cadeaubonnen voor kinderen tot 18 jaar uit gezinnen met een laag inkomen. De gemeente nodigde ruim 1.500 gezinnen uit om de Kidskaart op te komen halen.

De gemeente heeft extra aandacht voor gezinnen die moeten rondkomen van een laag inkomen. De Kidskaart is voor velen een welkom extraatje met de dure december maand in het vooruitzicht. De cadeaubonnen hebben een totale waarde van € 50,- en kunnen worden besteed bij zo’n dertig

winkels in het centrum en in wijkwinkelcentra. Er kunnen alleen producten voor kinderen mee worden verkregen, denk aan speelgoed of kleding. De Kidskaarten worden vanuit RegelRecht persoonlijk toegekend door de gemeente en kunnen niet worden aangevraagd.

Wethouder Werk en Inkomen Johan Kruithof draagt de actie een warm hart toe:“Het valt in deze tijd niet mee om rond te komen van een laag inkomen. Het is fijn dat we als gemeente speciaal iets voor kinderen kunnen doen. Ik ben ook erg blij met de medewerking die de Apeldoornse ondernemers geven aan het initiatief.”

 

Meer informatie over de Kidskaart is te lezen op www.apeldoorn.nl/kidskaart

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?