Wil jij een Ixo Swarovski t.w.v. € 400,-?

Dinsdag 23 november 2010

Door Niels Damstra

Klussen doe je voortaan in stijl met deze Ixo Swarovski! Deze speciale, draadloze schroevendraaier is namelijk bezet met 700 Swarovski kristallen! Bovendien is hij licht, compact en toch krachtig: een accuschroevendraaier van Bosch voor universele schroeftoepassingen. Door het ergonomische design met softgrip ligt de machine perfect in de hand, en de nieuwste accutechniek zorgt voor extra lange looptijden. De Ixo Swarovski schroevendraaier beschikt over diverse opzetstukjes, waaronder een speciale die geschikt is voor IKEA kasten!

Deze advertentie stond vandaag in de Spits en ik beleefde zowaar een WTF momentje toen ik dit las. Ik vraag mij meteen af waarom zou iemand met zijn volle verstand een elektrische schroefmachine van € 400,00 zou kopen met Swarovski kristallen? Als je dat doet, dan heb je toch de goed wies kapot?
Daarbij vraag ik mij af of iemand die zo imbeciel is om zoiets dergelijks te kopen, zich niet te goed voelt om een IKEA kast aan te schaffen. Je hebt dan ook niets aan een IKEA-kast-opzetstukje. Waarom worden dit soort dingen gemaakt?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!