Win 1 minuut gratis winkelen!

Dinsdag 8 september 2015

Door Redactie

Yvonne Reclame! is jarig en dat wordt groots gevierd. En dat doen we met een Facebook actie samen met Jumbo van de Bunt. Het enige dat u hoeft te doen is de Facebookpagina van YVONNE RECLAME! en van Jumbo van de Bunt  liken en u maakt kans op 1 minuut gratis winkelen!

Op 21 september 2005 is Yvonne Tiemes gestart met haar onderneming als Yet Web Design in Groningen. Inmiddels 10 jaar verder en wonend in Apeldoorn is er veel gebeurd. Van een hobby onderneming dat naast de opvoeding van haar eerste zoon werd opgericht tot inmiddels moeder van 2 jongens en een succesvol reclame bedrijf.

Het valt op dat Yvonne haar klanten behandelt zoals ze zelf ook graag behandeld wil worden waardoor vele de weg naar haar weten te vinden. Zo ook Wouter van de Bunt. Een bruisende samenwerking is vorig jaar van start gegaan en nu gaan ze samen de verjaardag van YVONNE RECLAME! vieren. Beide staan ze graag voor de klanten klaar en willen ze dit jaar eens flink uitpakken. En dat gaat ze lukken!

Wouter van de Bunt, van de gelijknamige Jumbo supermarkt op het Schubertplein; “ Een paar weken geleden vertelde Yvonne dat haar bedrijf binnenkort 10 jaar bestaat en dat ze dit graag wil vieren met de mensen in Apeldoorn. Het moest een actie worden die laagdrempelig is en interessant voor een grote groep mensen in Apeldoorn. Al brainstormend kwamen we al snel op een leuke actie met als hoofdprijs een minuut gratis winkelen in onze Jumbo. Wie wil dat nu niet? Rennend langs de schappen en je favoriete producten kiezen. Yvonne heeft de laatste tijd veel voor ons bedrijf gedaan, o.a. het drukwerk, advertentiecampagne en het bouwen van een website voor het Schubertplein. Ik zou YVONNE RECLAME! beschrijven als creatief, flexibel, persoonlijk, betrouwbaar en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding; aldus een tevreden Wouter van de Bunt.

Wilt u ook winnen?
Ga dan naar www.facebook.com/yvonnereclame en www.facebook.com/jumbovandebunt, like de beide pagina’s en op 20 september zal de winnaar bekend gemaakt worden! 21 september om 19.00 uur mag de winnaar gratis winkelen bij Jumbo van de Bunt aan het Schubertplein.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!