Workshop Video op bloggersbijeenkomst Apeldoorn Direct

Woensdag 8 december 2010

Door Niels Kater

foto: TV Apeldoorn Nieuws

Vorige week heeft Apeldoorn Direct met een vrij grote groep mensen een eerste “bloggersbijeenkomst” gehouden. Kort gezegd werd er gepraat over de toekomst van dit medium. Waar willen we naar toe de komende tijd? Er was een aantal interessante sprekers, zoals bijvoorbeeld “Bazbo” die zowel voor Direct schrijft als voor het landelijke blog Fok.nl. Simen Klok was aanwezig om de blogervaring van Arnhem Direct te delen.

Daarnaast hebben we ook inhoudelijk over bloggen gepraat. Een van de zaken die daarbij naar voren kwam, is dat er binnen de Apeldoorn Direct community behoefte is aan een soort “Workshop Video”. Hoe kunnen we nu nog beter gebruik maken van video’s op Apeldoorn Direct? Er is al een kleine groep die af en toe video’s maakt, maar een grotere groep vindt video interessant, maar weet nog niet van de hoed en de rand.

Daarom staat de tweede bloggersbijeenkomst van Apeldoorn Direct geheel in het teken van video. Het is een workshop gecombineerd met informele gesprekken. Hoe denken jullie over video? Welke ideeen hebben jullie over dit medium? Wil je meer weten over video of vind je het leuk om er gewoon bij te zijn, op donderdag 23 december om 19:30 uur zijn jullie welkom aan de Koningshaven. (Redactie Omroep Gelderland)

Graag wel even van te voren aanmelden i.v.m. koffie en thee (en suiker en melk 😉 ). Dat kan via redactie@apeldoorndirect.nl. Ken je mensen die het misschien ook leuk vinden? Iedereen is welkom, blogger of niet.

Update: Voor de oplettende lezer. Let op de avond is verplaatst van woensdag naar donderdag 23 december vanwege dubbele boeking.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!