WSV doelpuntloos tegen Suryoye

Dinsdag 10 maart 2015

Door Eddy van der Poel

© WSV

Het verhaal van de wedstrijd is gauw verteld. Als je van de 90 minuten er 80 op de helft van de tegenstander speelt en je weet niet te scoren, dan doe je duidelijk iets verkeerd. Als bovendien de beste kansen waren weggelegd voor een verdediger, dan verdien je niet meer, dan één punt over te houden aan een wedstrijd. En dat is precies het verhaal van deze zonnige zondagmiddag.

Vooraf moest er veel worden gepuzzeld over de opstelling en wie er op de bank zouden plaatsnemen. In het veld werd een beroep gedaan op good old Joey Ngarigota, die ook nog eens de hele wedstrijd moest blijven staan. Daarnaast was er een debuut van een speler van de B1: Dylan de Bruin. Onthoud die naam. Op dezelfde leeftijd debuteerde ooit Steven Berghuis in het eerste van WSV. Een mooi voorbeeld voor hem.

Nu ons maar richten op de volgende tegenstander: Voorwaarts Twello. Zij zullen zich melden aan de Voorwaarts in Apeldoorn en zijn bezig aan een schitterende reeks overwinningen. Die zullen zij willen afmaken in Apeldoorn en daarmee de winst in de tweede periode binnen halen. Daarnaast zijn zij de grote winnaar geworden van het afgelopen weekeinde. Hun winst bracht ze op 2 punten van koploper Tubantia, dat ook niet verder kwam dan een gelijk spel. Net als alle andere wedstrijden dit seizoen is de aftrap daar om 14.00 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!