Zakenreisbureau voor zakelijke vluchten vanaf Teuge

Dinsdag 14 augustus 2012

Door Redactie

Stairflights.nl

Zakelijk Stedendriehoek kan onder de naam StairFlights een nieuwe zakelijke luchtvaartpartner bijschrijven. StairFlights is weliswaar niet geheel nieuw, aangezien ze al een langer als reisbureau actief zijn onder de naam Uniglobe MTC Travel in Teuge.

Het zakenreisbureau wil zich met een nieuw concept en  een nieuwe website duidelijker profileren op de regionale zakelijke markt dat steeds vaker gebruik maakt van zakelijke vluchten vanaf Teuge. Volgens Teuge is deze groei te danken aan de verlenging van de landingsbaan een paar jaar geleden.

StairFlights bezit zelf geen toestellen en werkt daarom met externe partners. Dit heeft als voordeel dat een toestel “op maat” geleverd kan worden bij de wens van de zakenman- of vrouw of het karakter van de zakenreis. Het reisbureau benadrukt dat de voordelen van zakelijk vliegen vanuit Teuge vele voordelen heeft ten opzichte van de reguliere lijndiensten. Zo is men flexibeler met tijden om op te stijgen en te landen, waardoor (duurder) omboeken niet noodzakelijk is bij een vertraging en kunnen zakelijke toestellen vaak nog dichterbij de gewenste locatie landen wat weer tijdswinst oplevert.

Als gateway naar oost- en midden Nederland is Teuge een ideale luchthaven. Dat maakt het voor Teuge aantrekkelijk om (zakelijke) vluchten te laten vertrekken en landen. Bovendien heeft StairFlights op Teuge een unieke samenwerking met andere bedrijven op Teuge. Daarom kiest het zakenreisbureau er bewust voor om te vetrekken van International Airport Teuge (EHTE).

Met Meiltje de Groot aan het roer van International Airport Teuge is er koers gezet naar een serieuzer gezicht van de luchthaven in het luchtvaart- en zakelijke circuit. Als het aan De Groot ligt wordt Teuge de grootste luchthaven van Nederland voor het zakelijke verkeer. Met de aanwezigheid van een heus zakenreisbureau voor het zakelijk luchtvaartverkeer vanaf Teuge, is weer een nieuwe stap in die richting gezet.

Hier vind je meer informatie over International Airport Teuge.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!