Zangeres Maan treedt op tijdens opening winkelcentrum Anklaar

Maandag 5 augustus 2019

Door Redactie

Nog zo’n 2 maanden en dan opent het nieuwe winkelcentrum Anklaar. Na een intensieve bouwperiode van 4 jaar zal de officiële opening niet onopgemerkt blijven. Althans, dat is de bedoeling. En daarvoor heeft de organisatie onder meer zangeres Maan uitgenodigd.

Maan, bekend van onder meer The Voice of Holland en De Beste Zangers van Nederland, is de slotact van het openingsprogramma op woensdag 9 oktober. ,,Er wacht de bezoekers een grandioos openingsfeest met activiteiten en lokale artiesten”, vertelt Maureen van Haren, die met haar bedrijf By Maureen tekent van de organisatie van het openingsfeest. ,,Op deze woensdag gaan de winkels voor het eerst open, dus zorgen wij voor onvergetelijk programma voor jong en oud.”

Voor de opening zoekt ze nog meer artiesten. Maureen: ,,Voor het dagprogramma zoeken wij nog naar artiesten die niet mogen ontbreken én vooral als influencer een rol kunnen vervullen. Wij zoeken creatieve artiesten, dansers, hiphoppers of scholen die tijdens de opening willen schitteren op het hoofdpodium.”

Aanmelden kan via maureen@promotionsbymaureen.nl.

Bekijk ook de fotoreportage bovenaan deze pagina voor de maandelijkse foto-update van onze fotograaf Peter Vroon.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!