Zaterdagmarkt keert terug naar Marktplein

Dinsdag 21 november 2023

Door Redactie

Vanaf zaterdag 25 november zal de wekelijkse zaterdagmarkt weer haar vertrouwde plek innemen op het Marktplein, zo meldt de gemeente Apeldoorn. Na een tijdelijke verhuizing van vijf weken naar de Hofstraat, Kanaalstraat, Hoofdstraat Zuid en de Rosariumstraat vanwege de werkzaamheden aan de Markthal, zijn de marktkramen weer te vinden op het hart van de stad.

Markthal in opbouw

Na een intensieve periode van vijf weken bouwen, is het skelet van de Markthal nu voltooid. Hoewel de werkzaamheden aan de hal nog niet volledig zijn afgerond, keert de zaterdagmarkt terug naar het Marktplein. De vertrouwde marktondernemers zullen aanwezig zijn met hun diverse assortiment, variërend van vers brood en heerlijke hapjes tot vlees, vis, lederwaren, kleding, beddengoed, bloemen en meer.

Diverse aanbod

Op de zaterdagmarkt kunt u genieten van een gevarieerde selectie producten aangeboden door lokale ondernemers. Van culinaire lekkernijen tot praktische items, de markt biedt voor ieder wat wils. Bezoek deze pagina voor meer informatie over de warenmarkten in Apeldoorn.

Fietsenstallingen

Voor bezoekers die met de fiets komen, zijn er gratis fietsenstallingen beschikbaar onder het stadhuis, op het Marktplein en in de Marktstraat. Zo wordt het gemakkelijk en handig om de zaterdagmarkt te bezoeken en te genieten van het gevarieerde aanbod van lokale ondernemers.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!