Help de bevolking van Oekraïne

Zuid Doet Samen zoekt een stagebegeleider

Woensdag 7 juli 2021

Door Apeldoorn Pakt aan

Het leerbedrijf in de wijk van Zuid Doet Samen heeft plaats voor een stagebegeleider op vrijwillige basis. Wil jij het team van enthousiaste en gezellige stagebegeleiders komen versterken?

De Buurtcoöperatie Apeldoorn-Zuid heeft diverse projecten in Apeldoorn-Zuid die gericht zijn op het bevorderen van het omzien naar elkaar. Eén van die projecten is het leerbedrijf in de wijk. Via dit leerbedrijf lopen studenten stage bij buurtbewoners in Apeldoorn-Zuid. Jong leert zo van oud en oud van jong! Studenten van onder andere het Hoornbeeck College en het ROC Aventus lopen zelfstandig een stage bij buurtbewoners thuis. Stagebegeleiders vanuit de Buurtcoöperatie begeleiden deze stages.

Werkzaamheden

Begeleiden een groep studenten van het Hoornbeeckcollege die de opleiding Dienstverlening of Helpende Zorg & Welzijn volgen en op woensdag bij wijkbewoners thuis stage lopen.

Zij vragen

-Ervaring in de zorg en/of met het begeleiden van studenten
– Het leuk vinden om studenten te begeleiden die bij wijkbewoners thuis stage lopen|
– Beschikbaar zijn op woensdag van +/- 13.15u tot +/- 14.15u, (niet in de schoolvakanties) en een aantal keren op woensdagochtend voor overleg met collega’s en wijkbewoners?

Zij bieden

Een leuk team van enthousiaste en gezellige stagebegeleiders.

Tijdsbesteding

Maximaal 5 uur per week

Meer informatie 

Kijk dan op de website > Zuid Doet Samen
Aanmelden of wil je meer informatie over deze vacature? Mail naar: Paula Stegeman,  paula@zuiddoetsamen.nl

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

Elke maandag ons nieuws in de mail?