Grijp je kans! Vraag het de wethouder!

Maandag 2 januari 2012

Door Redactie

Tijdens het Stadsfeest in Gigant op 6 januari krijgen de Wethouders van Apeldoorn een Flirtcollege. Naast dat we het flirtniveau van het college – en van het publiek – onder de loep nemen, stellen we ze ook de vraag: wat laat je achter in 2011 en wat neem je mee naar 2012?

De overgang naar een nieuw jaar is namelijk een mooi moment om eens stil te staan bij het voorbije jaar. Beetje de balans opmaken: wat ging goed en wat kan beter. Als je die balans hebt opgemaakt dan is het wel heel erg lekker om uit het rijtje ‘minder blij mee’ er één te kiezen die je absoluut achterlaat in 2011. Schrijf ‘m op een papiertje en mik ‘m met een liefdevol gebaar in de vuurkorf of bind ‘m vast aan een vuurpijl. Weg ermee!

Het leukste deel is om uit het rijtje ‘heel erg blij mee’ er ook een te kiezen die je absoluut meeneemt naar 2012. Deze schrijf je ook op maar in plaats van een rituele verbranding, stop je ‘m in je portemonnee, hangt ‘m aan de koelkast of maakt er een screensaver van. Hoe dan ook, hij blijft zichtbaar.

Als ik naar mezelf kijk dan laat ik energieverspilling absoluut achter in 2011. En dan heb ik het niet over spaarlampen en isolatieglas maar over mijn eigen energie. Ik heb nogal de neiging te veel weg te geven en te weinig voor mezelf te houden. Wat ik zeer zeker meeneem naar 2012 is vrijheid. Vrijheid om te ondernemen zoals ik voel dat goed is.

Apeldoorn Direct is heel nieuwsgierig naar jouw antwoord. Dus wat laat je achter in 2011 en wat neem je mee naar 2012?En wat zou jij aan de Wethouders willen vragen als het gaat om 2012? Reageer hier! Deel jouw dromen en wensen of stel hier jouw vraag die jij graag zou willen stellen aan onze Wethouders.

Apeldoorn Direct is mediapartner van het Stadsfeest 2012.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Evenementen Apeldoorn Muziek
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!