Help de bevolking van Oekraïne

5e editie Apeldoornse Futsal Cup met Nederlandse toppers

Dinsdag 21 februari 2012

Door Redactie

De jonge vrijwilligers van OSSO organiseren samen met Wisselwerk alweer de 5e editie van Apeldoornse Futsal Cup. Op zondag 26 februari 2012 staat vanaf 9.30 uur tot 17.00 uur de Matenhal in het teken van een mooi Futsalspektakel. Futsal is meer dan een hobby; het is een vorm van sport die razendsnel aan populariteit wint.

OSSO wil van positieve en sportieve invloed zijn op het opgroeien van jeugd en jongeren in de openbare ruimte van de wijken. De begeleiders kennen en werken samen met de kinderen en jongeren uit de wijk en samen komen ze tot een activiteit. OSSO organiseert structureel voetbalactiviteiten op voetbalcourts en in sportzalen van de wijken. OSSO is aanwezig, ondersteunt en geeft begeleiding.

De Apeldoornse Futsal Cup staat bekend om goed voetbal, respect, sportiviteit, volle tribunes en de vele culturen die hier jaarlijks samen komen. Het toernooi heeft een grote maatschappelijke waarde opgebouwd en bevordert de vriendschap tussen de verschillende culturen.

Naast Apeldoornse teams uit de verschillende wijken nemen ook Nederlandse toppers als Joey Ngarigota (oud-international), Yasin Erdal (Turks international), Anouk Roest (oud-international, Patrick Thomassen (oud-international) en Samir Makhoukhi (aanvoerder nationaalteam) deel aan dit uitzonderlijke sterk toernooi.

Zorg dat je erbij bent op zondag 26 februari in de Matenhal. Een leuk futsalspektakel voor alle Apeldoorners, van groot tot klein, van jong tot oud! Tot dan!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?