Help de bevolking van Oekraïne

Lumido: weekend vol live-muziek

Donderdag 13 september 2012

Door Ingeborg

Nadat Lumido een fantastisch weekend heeft gehad met o.a Jan Vayne richten ze zich weer op aankomend popweekend met verschillende live muzikanten. De reacties waren overweldigend (“wat kan die meneer Vayne piano spelen zeg”). Hij improviseerde er op los zoals hij wel vaker doet. De afstand tussen hem en het publiek was klein en gezellig. Bernard ’t Jong en Joshua van de Vlag kijken er naar uit om Jan Vayne volgend jaar weer op Lumido te mogen ontvangen voor een concert. Nu richten ze zich op aankomend weekend van 14 en 15 september.

Aanstaande vrijdagavond zullen twee goede pop acts hun opwachting op Lumido maken. In samenwerking met pop podium Gigant heeft Lumido een preview voor de popronde in Apeldoorn namelijk singer / songwriter Daniël Versteegh en aanstormend poptalent Sidewalk. Daniel is bekend van o.a. de Beste Singer / Songwriter van Nederland, een programma dat onlangs werd uitgezonden op Nederland 3. Hij wist toen het publiek te verbazen.

Sidewalk is een beetje een rare band. Niet vanwege de muziek die ze maken – dat is namelijk lekker in het gehoor liggende pop/rock – maar vanwege de bandleden. Is het nou een band rondom singer/songwriter Coen van der Horst? Of is het een ‘echte’ band? En als het dat laatste is, waarom staan er soms dan andere muzikanten op het podium?

Op de zaterdag hebben we ons eigen Apeldoornse talent Mensje van Steen. Over haar verscheen onlangs nog een leuk artikel op Apeldoorn Direct. Achter haar piano speelt en zingt ze de sterren van de hemel. En dat is erg toepasselijk op Lumido!

Kortom: een weekend vol live-muziek en romantiek. Wij nodigen u dan ook allen van harte uit om op Lumido het live-weekend mee te komen maken!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Lumido Apeldoorn Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?