Aftrap Cultuur bij je buur

Vrijdag 16 mei 2014

Door SignbyAns

Vanochtend om 10 uur was de start van “Cultuur bij je buur”. Op onverwachte podia in Apeldoorn vinden ruim 60 optredens, voorstellingen en exposities plaats. Maar niet op de geijkte plaatsen! Wat dacht je van huiskamers, winkels, zolders en verzorgingshuizen?

Vertelgenootschap Apeldoorn

Vertelgenootschap Apeldoorn mocht als eerste starten in een mooie serre bij een woonhuis aan de Jachtlaan. Het zonnetje in de tuin, tuindeuren open, gezellig met z’n allen rondom de keukentafel, koffie met wat lekkers erbij luisteren naar verschillende verhalen. Opvallend was dat er weinig mannen aanwezig waren.

Maud Wilms

Maud Wilms mocht om 11 uur starten in supermarkt C1000 bij het Sprengenpark. Tussen de mensen die hun dagelijkse boodschapjes aan het doen zijn, klinkt de zang en gitaar muziek. Als er even geen klant is bij de kassa zie je de cassieres genieten van de muziek. Weer eens iets anders.

Het gehele weekend is er nog van alles te zien en te beluisteren in Apeldoorn. De programmaboekjes liggen voor je klaar bij sommige supermarkten, Gigant, ACEC, CODA, Markant, buurt- en wijkcentra, verschillende café’s en muziekzaken. Haal er snel eentje op! Het is echt de moeite waard om te gaan kijken!

Wij zijn benieuwd naar jouw beleving

De komende dagen gaat Apeldoorn Direct bloggen en foto’s verzamelen van verschillende optredens. Heb jij leuke foto’s gemaakt van “Cultuur bij je buur” stuur ze vooral op dan bekijken wij of ze ertussen kunnen plaatsen! De foto’s mogen naar Redactie@apeldoorndirect.nl.

Mocht je een verslag willen insturen van jouw belevenis van een van de optredens dan mag dat uiteraard ook! Je kan ze insturen op: Redactie@apeldoorndirect.nl.

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!