Help de bevolking van Oekraïne

Apeldoorn Direct wenst u een voorspoedig 2012

Maandag 2 januari 2012

Door Redactie

Allereerst wensen wij u allen een heel gezond, voorspoedig en vooral gelukkig 2012 toe. Apeldoorn Direct heeft als goede voornemen u dit jaar nog meer en nog betere achtergronden bij het nieuws te brengen. Samen met de huidige groep fanatieke bloggers en met een aantal nieuwe frisse bloggers willen wij weer leuke, scherpe en typische Apeldoornse opinies brengen, waar u weer volmondig op kunt reageren. Actie vraagt immers om een reactie en uw mening telt!

Als doel heeft Apeldoorn Direct gesteld om Apeldoorn meer en meer met elkaar te verbinden. Apeldoorn Direct groeit in het aantal online bezoekers en neemt daarom graag de taak op zich om Apeldoorners meer en meer met elkaar te verbinden. Social media is namelijk geen bedreiging, maar juist een kans om veel meer met elkaar in contact te komen en veel meer van en over elkaar te weten.

Het nieuws uit zakelijk Apeldoorn wordt verteld aan de schilder van Apeldoorn, die vervolgens weer een ideale schildertip blogt als het voorjaar nadert. De wethouder zoekt met zijn blog contact met de burger over een project dat hij zijn portefeuille heeft en gaat graag de discussie aan om te zien wat bij u als burger leeft. Diezelfde burger kan op zijn beurt weer schrijven over bijvoorbeeld de komst van een asielzoekerscentrum, waardoor hij andere Apeldoorners weer prikkelt op een reactie of inzicht. Met andere woorden: wij verbinden Apeldoorners met Apeldoorners. Met onze verschillen gebruiken wij dit platform als onze overeenkomst. Hier komen we samen en zijn we samen in gesprek. Verbinden.

Dit jaar willen we graag onze voelsprieten verder uitzetten. De eerste contacten met jongeren van Apeldoorn zijn gelegd, waardoor we in de loop van deze winter steeds meer en meer activiteiten voor jongeren kunnen toevoegen. Ook willen wij graag meer kwalitatieve sportopinies toevoegen aan ons platform. Voor dat laatste zijn we op zoek naar fanatieke en sportieve bloggers die graag over de activiteiten op of naast het veld van hun sportvereniging schrijven. Ben jij zo’n sportieveling, mail ons: redactie@apeldoorndirect.nl

In een jaar van bezuinigingen en in een gemeente die “onder curatele staat” van de provincie wordt het vooral ook een uitdagend jaar. Met name voor de politiek in Apeldoorn, die we dan ook met argusogen zullen bekijken. Ook de culturele sector krijgt het hard te verduren. Hoe houden zij zich staande in dit kritische politieke en ondernemende klimaat of hoe geven ze juist hun sector de ideale ommezwaai?

Welke Apeldoornse bedrijven doen het goed, ontwikkelen door, verkeren in zwaar weer, dragen  bij aan ons Apeldoorn,  zorgen voor werkgelegenheid… mooie vragen om in hét crisisjaar dat de politiek en de economen ons voorhouden, beantwoord te zien worden. Ook de zakelijke sector zal ruim de aandacht krijgen. Dat doet Apeldoorn Direct onder meer in samenwerking met De ZakenCourant van uitgever Eigen! Media. Heeft u zelf behoefte om uw onderneming cross-mediaal op de kaart te zetten? Mail ons voor een afspraak: redactie@apeldoorndirect.nl

Tot slot kunt u altijd even langskomen op de site Apeldoorn Direct om naast uw mening ook de agenda op uw gemak te bekijken. Wat is waar te doen in Apeldoorn en wat kost het. De agenda geeft u meer inzicht.

Elke dag is er wel iets te vernemen, dus kom gerust langs. Samen verbinden wij u met de rest van Apeldoorn en met uw medebewoners. Apeldoorn Direct is er door Apeldoorners, voor Apeldoorners.

Wij wensen u namens alle medewerkers en vrijwilligers van Apeldoorn Direct in elk geval een heel voorspoedig en verbonden 2012 toe!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?