Apeldoorner heeft business in ontmaagden van vrouwen

Woensdag 19 november 2014

Door Redactie

© Wikimedia Commons

De 44-jarige Apeldoorner André biedt zichzelf aan om vrouwen te ontmaagden. Hij vindt dat iedere vrouw een mooie ontmaagding verdient. Op zijn website Mijnontmaagding.org biedt hij zijn diensten aan.

Op zijn website staat te lezen dat André geen macho, chippedalen of gigolo is. Hij is ook geen “gespierde pornoster” en op zijn lichaam zitten geen tattoo’s of piercings. André is een gewone man van 44 jaar, weegt 75 kilo en is 1.80 lang. Hij woont in Apeldoorn en is een gepassioneerd liefhebber van het geven van tantra massage.

 

“We neuken misschien 10 procent van de tijd en zijn 90 procent van de tijd met een ultiem voorspel bezig”

 

Tantra massage
Tantra massage heeft hij geleerd van zijn vrouw met wie hij deze business runt.  Zij is André’s grootste inspiratiebron: “Zij heeft mij de fijne kneepjes van de tantra massage bijgebracht, met deze technieken bemin ik nu maagden.” Hij is al jaren gelukkig met zijn vrouw, met wie hij drie kinderen heeft. Op het ontmaagden van onbekenden na, heeft hij een volledig monogame relatie. “We zijn gewoon erg ruimdenkend.”

De ontmaagding
Op de dag zelf vindt er in een luxe hotelkamer die bekostigd is door de maagd eerst een ‘hygiëneritueel’ plaats waarbij er samen gedoucht wordt. André steekt de uren erna in het masseren van de maagd. Op zijn website valt te lezen dat wanneer de maagd eenmaal ontmaagd is jullie samen gaan ontdekken welk standje voor jou het prettigst is. “Dat is voor elke vrouw heel persoonlijk, dus wel fijn voor jou om te weten.”

Wil je meer weten over André en zijn business bekijk dan het interview dat spunk.nl met hem had

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!