Apeldoornse Jeugdorkesten bieden kinderen de kans om instrumenten uit te proberen

Vrijdag 29 december 2023

Door Redactie

Het is voor kinderen in Apeldoorn weer mogelijk om verschillende muziekinstrumenten uit te proberen onder deskundige begeleiding. Op die manier kunnen kinderen ontdekken welk instrument het beste bij hun past. Sinds de opheffing van de muziekschool in Apeldoorn in 2017 was dit niet meer mogelijk. 

Financiële Steun en Facilitering

De mogelijkheid om muziekinstrumenten uit te proberen komt voort uit de inzet van de Apeldoornse Jeugdorkesten, die hierbij financiële ondersteuning ontvangen van het Frank van der Wal Fonds. Gigant faciliteert de cursussen. Na het wegvallen van de muziekschool in 2017 is dit een waardevol initiatief om kinderen kennis te laten maken met diverse instrumenten.

Tweede cursus

De tweede cursus begint op maandag 12 januari 2024, van 17.15 tot 18.15 uur bij Gigant in de Nieuwstraat in Apeldoorn. De cursus beslaat 17 maandagen, met uitzondering van schoolvakanties. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor snelle beslissers. Bij voldoende aanmeldingen zal er kort daarna gestart worden met een nieuwe groep. 

Meer Informatie

Ben je geïnteresseerd? Wees er snel bij om een plek te bemachtigen. Je kunt je aanmelden en meer informatie lezen via de website van A-JO.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!