‘Bas Willem en ik weer’: kom vooral niet !

Zaterdag 31 maart 2012

Door Peter Vroon

Peter Vroon

Drie aparte lieden aan een tafel. Getekend door volslagen absurditeiten en gevoelens willen deze mannen zich richten op een deel van de bevolking dat toch niet echt gedesinteresseerd is in poëzie. Deze van zichzelf professioneel denkende lieden willen uw paasmaal verpesten met hun geleuter.

Dat ze dit gaan doen staan vast en dat ze het goed doen staat nog vaster en dat ze weten wat ze gaan doen: nou nee, dat moet nog groeien en groeien. Uiteindelijk zal uit het brein van Bas,Willem en ik weer een geweldige middag ontstaan in Sam Sam op Eerste Paasdag ’s middags.

Ontvlucht de woonboulevards, de eerste openingen van pretparken, bezoek aan schoonfamilies en ga genieten bij de mannen van Bas, Willem en ik weer.

Bas Langereis, Willem Bierman en Reinier Groenendijk presenteren een voorleesvoorstelling vol verhalen en gedichten, humor en ernst, vaststaande feiten en onverwachte zaken. Kortom: leuteratuur!
Bas, Willem en ik weer vindt plaats op zondagmiddag 8 april vanaf 16.00 uur in Art café Sam Sam te Apeldoorn. Toegang is gratis; drankjes helaas niet.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?