Bijeenkomst Judith Visser in Proef- Locaal Het Achterom

Maandag 6 november 2023

Door Tristan Zandstra

Voor het nieuwe boek van bestseller schrijver Judith Visser wordt er een bijeenkomst gehouden in Proef- Locaal Het Achterom. Samen met Aefke ten Hagen zal zij over haar pas nieuwe uitgebrachte boek ‘Het meisje met de halve ster’ praten. 

Bestsellerauteur

Judith Visser is een bekende Nederlands schrijver en heeft meerdere bestsellers op haar naam staan. Zo zijn er meer dan 85.000 exemplaren van haar boeken, ‘Zondagskind’ en ‘Zondagsleven’ verkocht. Ook heeft Judith met haar boek ‘Zondagskind’ de Hebban Literatuurprijs gewonnen.

Wolfhonden

Judith schrijft veel over dieren, zelf heeft ze drie wolfhonden waar ze heel gehecht aan is. Deze wolfhonden neemt Judith dan ook overal mee naartoe, zonder haar wolfhonden komt ze niet. Op de bijeenkomst is één van haar wolfhonden aanwezig.

Bijeenkomst

De bijeenkomst zelf duurt van 20.00 tot 22.00. Tijdens de bijeenkomst gaan Judith en Aefke in gesprek. Ook krijgen bezoekers de mogelijkheid om vragen aan Judith te stellen. Mocht je ook nog graag een boek willen laten signeren dan kan dat, op het einde houdt Judith een signeersessie waar je een krabbel van haar kan scoren.

Meer informatie

Meer informatie en aanmelden kan je vinden op de website van Het Achterom.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!