Help de bevolking van Oekraïne

Burgemeester Hans Esmeijer heropent skatepark Real-X

Zaterdag 17 maart 2012

Door Redactie

Randy Gasper

Zaterdag konden honderden skaters weer genieten van Real-X, het nieuwe skatepark gelegen aan de Sleutelbloemstraat. Het oude pand van Formido biedt de komende jaren onderdak.

Burgemeester Hans Esmeijer had speciaal voor de heropening zijn ambtsketting om en verklaarde hoogstpersoonlijk het vernieuwde Real-X voor heropend. Met gepaste trots durfde burgemeester Esmeijer Real-X zelfs te scharen tussen andere typische Apeldoornse initiatieven als Apenheul, Julianatoren en Omnisport.

Trots waren ook de initiatiefnemers David en Jolien, die met behulp van vele vrijwilligers de complete verhuizing naar de Sleutelbloemstraat hebben gerealiseerd. De enorme ruimte biedt zowel binnen als buiten ruimte voor skaters, heeft een podium voor muzikanten en breakdancers en heeft een fantastische shop en chillruimte voorzien van een enorme bar. En er is veel meer.

De ruim duizend skaters die Apeldoorn (en omgeving) telt, kunnen op verschillende ramps weer volle bak gaan. De spetterende openingshow met een DJ en een optreden van de breakdance crew belooft in elk geval weer een paar fantastische jaren voor heel veel jongeren.

Hulde aan David, Jolien, de vele vrijwilligers en afgetreden wethouder Paul Blokhuis die met zijn allen dit mogelijk maken. Mag zeker gezegd worden!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Dans Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?