Code oranje: KINGSDAY AT THE PARK Festival

Vrijdag 28 maart 2014

Door Redactie

Pure House events

Feestbeesten, spits uw oren. Kras het in je agenda: 26 april KINGSDAY AT THE PARK festival. Kingsday at the Park wordt aanstaande 26 april voor de allereerste keer georganiseerd. Pure House Events (bekend van Summerloverz en Winterloverz) en zijn feestkornuiten hebben een bomvol feestprogramma voor jou samengesteld om -gehuld in oranje- de verjaardag van onze koning te vieren.

Het Mheenpark in hartje Apeldoorn is op 26 april één dag lang omgetoverd tot een feestoord. Van 13.00 tot 00.00 uur staan de boxen op hun maximale volume. KINGSDAY at the Park heeft twee podia, de Kingsday mainstage en een tweede Tech House stage waar 20 DJ’s een vorstelijke line-up vormen. Op de Kingsday mainstage zullen onder meer Shermanology, Mightyfools, HistorY of Rap feat MC Pryme, Bassjackers, Stylus DJ’s (ft.Giel Beelen) en nog vele anderen present zijn! De Tech house stage gaat o.a. helemaal los met onder andere onze host van die dag, het dj collectief van Deciliters, Boris Werner, Arjuna Schiks, Shmless en nog veel meer Techno en Tech House vrienden.

Verder kun je veel gekkigheid op het festival vinden. Je zal koninklijk worden ontvangen aan de poort en diverse acts en straat artiesten zullen je aandacht trekken. Ook wordt er aandacht geschonken aan het innerlijk van de mens. Op het festival terrein zullen verschillende cateraars te vinden zijn in stands, auto’s en busjes.

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar via www.kingsdayatthepark.nl. De tickets kosten in de voorverkoop  € 5,00 voor 11 uur 100% dans plezier! Het aantal dansplekjes is beperkt! Dus wil je zeker zijn van toegang tot het festival terrein, koop dan op tijd een ticket en verzeker jezelf van een partyplek. De toegang is toegankelijk voor elke 18+’er

Meer informatie vind over het Kingsday at the Park festival kun je vinden op de website of Facebook.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!