D66 loopt voor Stichting Leergeld

Woensdag 24 december 2014

Door D66Apeldoorn

Het was al in De Stentor te lezen: D66 is door de Stentor uitgedaagd om mee te doen aan de Midwintermarathon. Dat laat de partij niet op zich zitten: D66 doet ook mee met een team op 1 februari.

Doe mee
Onder het motto “D66 loopt de Midwintermarathon voor Stichting Leergeld!” zijn er al 25 hardlopers enthousiast gemaakt voor de deelname, waaronder kopstukken als Kees Verhoeven (lid Tweede Kamer voor D66), wethouder Olaf Prinsen en onze Apeldoornse D66 kandidaat voor de Statenverkiezingen, Robert Jan Jonker.

Stichting Leergeld
Nog een goede reden om met D66 mee te lopen is dat de partij de deelname koppelt aan het goede doel “Stichting Leergeld”. Steeds meer kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten met leeftijdgenootjes. “Stichting Leergeld” zorgt ervoor dat deze kinderen toch mee kunnen doen.

Faciliteiten
Meelopen voor “Stichting Leergeld” kan nog steeds. Wil je ook uitwerking geven aan de sportieve voornemens voor 2015 én geld ophalen voor het goede doel? Stuur dan een mailtje naar d66@apeldoorn.nl. Ook is er een facebook evenement waar lopers en supporters zich kunnen aanmelden. Op de dag zelf ontvangt iedereen een promotie shirt om te zorgen dat Stichting Leergeld en D66 goed herkenbaar zijn. Ook organiseren de democraten momenten om samen te gaan trainen, onder leiding van een professionele coach. Beter voorbereid kun je dus niet zijn!

Geld inzamelen
Natuurlijk zijn er ook andere manieren om “Stichting Leergeld” te steunen. Zo heeft D66 een rekening geopend om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Er kan geld worden gestort op rekeningnummer NL39RABO0300614187 t.n.v. “D66 loopt voor Stichting Leergeld”. Op 1 februari zal na afloop van de Midwintermarathon het opgehaalde bedrag bekend worden gemaakt en een cheque worden overhandigd aan de Stichting.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!