D66 loopt voor Stichting Leergeld: uitreiking cheque

Zaterdag 31 januari 2015

Door D66Apeldoorn

Aanstaande zondag is het zo ver: dan loopt D66 de Midwintermarathon voor Stichting Leergeld. In twee maanden tijd zijn de hardlopers van Team D66 klaargestoomd voor de grote dag op 1 februari.

Team D66
Onder het motto “D66 loopt de Midwintermarathon voor Stichting Leergeld!” zijn er ruim 25 hardlopers enthousiast gemaakt voor de deelname, waaronder kopstukken als Kees Verhoeven (lid Tweede Kamer voor D66), wethouder Olaf Prinsen en onze Apeldoornse D66 kandidaat voor de Statenverkiezingen, Robert Jan Jonker.

Stichting Leergeld
Nog een goede reden voor de hardlopers om met D66 mee te lopen is dat de partij de deelname koppelt aan het goede doel “Stichting Leergeld”. Steeds meer kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten met leeftijdgenootjes. “Stichting Leergeld” zorgt ervoor dat deze kinderen toch mee kunnen doen.

Uitreiking cheque
Op 1 februari, de dag van de Midwintermarathon, zal om 16:45 uur de cheque waarmee het opgehaalde bedrag bekend wordt gemaakt, aan Stichting Leergeld worden overhandigd. Dit zal op een feestelijke manier gebeuren voor de (nieuwe) ingang van Orpheus. De pers is hierbij van harte welkom.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

D66

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!