De Borrelnood editie 31 – Xmas Party XXL Dress to impress in black and gold –

Maandag 13 december 2010

Door Tamara Cheizoo-Buis

17 december is in de Nettenfabriek de grote eindejaarsborrelnood. Vergeet je dansschoenen niet want naast gezellig borrelen en kletsen mogen de voetjes van de vloer!
Aanvang: 17:00 uur, einde: ??

Wat gaan we allemaal doen? Teveel om op te noemen maar hier toch een paar toverwoorden: big band, kerstboom, graffiti, kunst, loterij, zang en dans, winterse kost en glühwein!
Big band Straight Ahead, gesponsord door Meeùs Verzekeringen en Zakenclub Apèl, geeft een aantal nummers ten besten, afgewisseld door Ramon Soer en Harry Vesseur. En de showgroep van Dans&Zo laat ons zien wat zij verstaan onder ballroom dansen…  Omstreeks 21:00 uur neemt dj Feike het stokje over en maakt het feest compleet!
Alger van Veldhuizen zorgt dat de magen tussendoor goed gevuld worden: de eerste 200 bezoekers krijgen drie waardebonnen voor verschillende winterse happen, dus wees er op tijd bij. Natuurlijk zijn er ook de olijven van Life’s Delicious.

Deze Borrelnood staat ook in het teken van het goede doel, namelijk KWF Kankerbestrijding. De organisatie van Chicago the Party en de Borrelnood hebben de handen ineengeslagen en gezamenlijk hippe leren bandjes laten maken, deze kun je tijdens de Borrelnood kopen. De opbrengst komt geheel ten goede aan KWF!

Ga voor de volledige uitnodiging naar www.deborrelnood.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Borrelnood

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!