De Borrelnoodrally 2014

Maandag 19 mei 2014

Door Redactie

Op vrijdagavond 16 mei 2014 was het tijd voor de 2e editie van de Borrelnoodrally. Vanaf het Zwitsalterrein aan de Vlijtseweg in Apeldoorn vertrokken 52 teams. Één van die teams bestond uit Joke de Wolde en Ingeborg Leerkes. Met de kaart op schoot en vol goede moed deden zij mee aan de rally. Kijk mee naar deze korte verslaglegging van het avontuur.

De regels

De borrelnoodrally heeft 3 onderdelen die de deelnemers moet afleggen en waarmee ze letters kunnen scoren. Degene die de meeste letters ziet & noteert en het eerste binnen is wint uiteindelijk de rally.

In het eerste onderdeel staan er een aantal punten op de kaart waar de deelnemers in hun auto naar toe moeten rijden. Binnen 25 meter van deze punten kun je een letter vinden die je vervolgens noteert.

Het tweede onderdeel is een vooraf vastgelegde route. Langs deze route vind je letters. Uiteraard zijn deze letters goed verstopt.

Het derde onderdeel bestaat uit een aantal pijlen op de kaart. Deze pijlen moet je volgen echter moet je daarbij telkens de één na kortste route afleggen.

 Hieronder staat de uitslag van de Borrelnoodrally: (foto)

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Borrelnood

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?