De St@art gastheer van finale Ovatie Cabaretfestival

Donderdag 15 december 2011

Door Redactie

Op zaterdagavond 10 december beet Zwolle het spits af. Dat deed het met een deelnemersveld van 10 Nederlandse en Vlaamse cabaretiers. De daarop volgende donderdagavond – 15 december – vormde de Vrijhof (Universiteit Twente) te Enschede het strijdtoneel. Hier treden 5 – door het publiek te Zwolle geselecteerde cabaretiers – met elkaar in het strijdperk.

De 3 cabaretiers die bij het publiek in Enschede het meest in de smaak vielen, spelen vrijdag 16 december  in Apeldoorn de finale. Zij strijden successievelijk om de bronzen Ovatie Cabarettrofee en een geldprijs van € 2000,-.

De finale wordt gehouden in het auditorium van De St@art (Apenheul). Tijdens de finale beoordeelt het voltallige publiek de prestaties van de finalisten. Die beoordeling wordt ondersteund door het commentaar van een driehoofdig jurypanel. Het staat het publiek uiteraard vrij dit commentaar al dan niet in zijn beoordeling te betrekken.

WIN KAARTEN VOOR DE FINALE

Wil jij de lachen en dus de finale van het Ovatie Cabaretfestival gratis bijwonen? Ga dan naar Twitter en tweet  of retweet:

“@ApeldoornDirect laat mij winnen en lachen bij het #ovatiecabaretfestival”

Winnaars ontvangen een DM (je moet @apeldoorndirect daarvoor wel volgen) en kunnen zich vervolgens melden bij de hoofdingang van De St@art (ingang Berg & Bos, volg de routeborden naar Apenheul of de lampjes naast het pad. Aanvang 20.00 uur. Deuren open vanaf 19.30 uur.

 

Voordat de winnaar van de 1e editie van het OCF bekend gemaakt wordt, verzorgt het muzikale duo Vonder & Bloom een gastoptreden. Kaarten zijn online beschikbaar via: http://www.ovatiecabaretfestival.nl/

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Festival

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!