Do neemt publiek Seated Specials mee in levensverhaal

Zaterdag 10 oktober 2020

Door Ernst van Rossum

Aan het begin jaren van de zogeheten ‘zeroes’ wist de wereld in één klap wie Do was, door haar cover van Heaven van Bryan Adams. Al snel zong ze steeds meer in het Nederlands en anno 2020 zingt ze het liefst in haar moerstaal. Gisteravond, vrijdag 9 oktober, bracht ze een volledige akoestische show naar Apeldoorn.

Het optreden was gevuld met persoonlijke favorieten van haar laatste albums, maar ook klassiekers als Voorbij (duet met Marco Borsato) en Hij Gelooft In Mij (#1’s De Beste Zangers van Nederland). Het publiek liet zich tijdens deze bijzondere en intieme avond ontroeren door Liefde Van Later en Zeg Me Dat Het Niet Zo Is (uit The Passion 2011) en zong mee met Laat Me..

Levensverhaal

Ik heb nu een aantal Seated Specials gezien, maar deze van Do was wel een hele mooie. Do nam ons mee in haar levensverhaal en zong daarbij de mooiste liederen. Heel intiem en verrassend, dat vonden ook de fans van Do, waar ze regelmatig mee communiceerde tijdens haar optreden.

Ze werd geflankeerd door subliem gitaarwerk van een gepassioneerd spelende gitarist. Echt een mooie avond vol sfeervolle muziek.

Vrijdagavond 9 oktober, Seated Specials, Popzaal Gigant

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!