‘Drakenboot in Concert’ bijna uitverkocht

Woensdag 11 juni 2014

Door Redactie

Rob Feber

De jubileumeditie van het Grolsch Drakenbootfestival belooft een groot feest te worden. Voor het openingsconcert op vrijdagavond 27 juni zijn al meer dan 3500 tickets verkocht. De laatste 500 kaartjes zijn deze week in verkoop gegaan. 10 jaar Drakenbootfestival wordt spectaculair geopend met The Kik, Niels Geusebroek en Guus Meeuwis.

Drakenboot in Concert

Al vijf jaar komen grote namen uit de pop-wereld naar ‘Drakenboot in Concert’. Speciaal voor het jublieum wordt flink uitgepakt en staat een extra lange en bijzondere avond op het programma. Om 18.00 uur openen de deuren en kunnen bezoekers genieten van verschillende hapjes en maaltijden bij de foodstands op het festivalterrein. Een half uurtje later klinken de eerste klanken van ‘Drakenboot in Concert’.

WK Voetbal & Drakenboot ‘The Party!’

Bij het Grolsch Drakenbootfestival kun je zowel op zaterdagavond als zondagavond om 18.00 uur de WK-voetbalwedstrijden live op een groot scherm zien. Na het laatste fluitsignaal op zaterdag verandert het hoofdterrein in een grote dansvloer want de Memphis Maniacs en 90’s now! spelen door tot middernacht! Vanwege de WK-uitzendingen wordt het terrein ‘s avonds afgesloten en heb je vanaf 18.00 uur een kaartje nodig.

Houdt Apeldoorn Direct in de gaten want vanaf Donderdag 12 juni maak jij kans op 2 vrijkaarten voor de zaterdagavond. 

Extra groot Drakenland met nieuwe shows

Grolsch Drakenbootfestival is een 3-daags evenement aan de kanaaloevers in het centrum van Apeldoorn. Naast de spannende drakenbootraces op zaterdag en zondag, waar dit jaar weer meer dan 120 bedrijven en buurten/verenigingen aan mee doen, is er nog veel meer te beleven. Zoals een braderie, straattheater, muziek, er wordt een grote zandsculptuur-draak gemaakt en speciaal voor 10 jaar Drakenboot is er voor de kinderen een extra groot Drakenland. Daarnaast zijn er 3 podia met verschillende muziek-/dansshows en theatervoorstellingen, speciaal geschreven en geproduceerd voor het Drakenbootfestival door Tim Koldenhof Producties. Het Grolsch Drakenbootfestival is een dagje uit voor de hele familie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Drakenbootfestival

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!