Een spontane zaterdagavond? Go SuperStijl!

Dinsdag 10 januari 2012

Door Ingrid

foto: www.gigant.nl

Zin in een spontane zaterdagavond?

Het leuke van het onverwachte is dat je ergens heen gaat zonder verwachtingen. Neem bijvoorbeeld een avond SuperStijl in Gigant. Wat? SuperStijl zeg je? Wat is dat? De naam klinkt hip en je leest gauw de korte aankondiging op: www.gigant.nl.

Uit ervaring kan ik je zeggen: het is een SuperAvond. Waarom? De Dj is er voor jou! Welke muziekstijl wil je horen? Je stemt en daarna kan je, heerlijk 15 minuten genieten van de muziekstijl die jij op dat moment hebt gekozen. Heb je daarna weer zin in een ander stijl? Geen probleem; stemmen is nog nooit zo leuk geweest.

De combinatie muziek en stemmen maakt de avond ook hilarisch; zie je dat jou favoriete muziekstijl op dat moment niet boven aanstaat, dan word je, of je wilt of niet, automatisch actief. Met andere woorden je wordt ambassadeur van jou muziekstijl en gaat stemmen scoren bij jou vrienden en/of mede-gigant-genieters.

Is het je niet gelukt? Weet dan, dat de gekozen muziekstijl maar 15 minuten draaiende is: mooie tijd om een drankje te halen, bij te kletsen met vrienden of een sigaret te roken. (roken? In 2012? Het kan. De Gigant heeft een kleine buitenruimte waar je vrij kan roken)

Zin in een spontane zaterdagavond met jou vrienden? A.s zaterdag 14 januari is er weer een SuperStijl in Gigant. RT dit bericht; Hoe meer mensen des te leuker, onverwachter en verrassender de avond.

@LoesjeNL “Heb je net alles onder controle……. blijkt dat het toch democratisch moet.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Dans Muziek Uit in Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!