Help de bevolking van Oekraïne

Een Stadsoase zoals die bedoeld is; pure zintuiglijke verwennerij

Zondag 17 juli 2016

Door Gerard Oltmans

De eerste Stadsoase op het Cultuurplein tussen CODA, Gigant en Markant, is alweer achter de rug. Een oase zoals die bedoeld is: mooi weer, gezellig druk en allerlei leuke creatieve initiatieven. De middag werd opgewarmd door drie Apeldoornse rappers die, ondersteund door leuke muziek, hun teksten het publiek inbrachten. Blijft natuurlijk lastig om te beginnen met nog maar beperkt publiek, ze hadden zonder meer een groter publiek verdiend.

Daarna kon het feest verder met Rikan & The Bombardiers (whats in a name). Heerlijke muziek op een geluidsniveau dat voor het publiek heel prettig was; niet te hard en hard genoeg om de muziek binnen te kunnen laten komen.

Mocht je toch behoefte hebben aan wat meer (tijdelijke) rust dan kun je plaatsnemen in een ‘ruimte voor stilte’. Een project van Imke van Halen dat deze zomer tijdens de Stadsoase benut kan worden.

De mensen die niet mee wilden hypen met hun smartphone konden hier hun eerste Pokemon vinden. En voor de in- en uitwendige mens was er de microbrouwerij Puik Bieren en konden je rug en/of je tenen gemasseerd worden. Chillen, want hoe verwend wil je worden?!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?