Fotoreportage Je suis Charlie, Stadhuis 8 januari 2015

Vrijdag 9 januari 2015

Door Redactie

Gisteravond vond in het stadhuis de bijeenkomst plaats die was georganiseerd door de Gemeente Apeldoorn en De Stentor. Zo’n tweehonderd Apeldoorners waren hier op afgekomen om samen stil te staan bij de gebeurtenissen in Parijs en te praten over de impact die dit heeft op een ieder. 

Burgemeester John Berends en waarnemend hoofdredacteur van De Stentor Rob Krabben spraken tijdens deze bijeenkomst. Burgemeester Berends: “De wereld is in verwarring. De ontwikkelingen boezemen ons angst in. Met elkaar moeten wij er voor zorgen dat ontwikkelingen als deze geen wig drijven tussen de verschillende groepen in de samenleving”.  Rob Krabben: ,”Vrijheid van meningsuiting is geen vanzelfsprekendheid meer. Daarom is het goed dat we nu met zo veel mensen bij elkaar zijn. Dat wij, vrije burgers, beoefenaars en gebruikers van het vrije woord, een signaal afgeven dat we dit niet accepteren, dat we ons deze fundamentele rechten niet af laten nemen.”

Blogger Wilco Westrik was namens Apeldoorn Direct aanwezig en schreef een blog over de avond en ‘Je suis Charlie‘. Bekijk hieronder de fotoreportage gemaakt door JRoberts Germeraad

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Vrijdag 16 augustus 2019

Door Redactie

De organisatie van de Obstacle run Mheenpark op 7 september, laat op donderdag 16 augustus weten het zeer te betreuren het evenement te moeten afgelasten. Dit omdat er op last van de gemeente een Flora en Fauna onderzoek plaats zal moeten vinden. Afgezien van de niet geringe kosten, duurt dit doorgaans zo´n 4 weken.

De organisatie geeft aan samen met de gemeente naar een passende oplossing te zoeken voor alle deelnemers. Wellicht kan het evenement in oktober alsnog doorgaan, in een kleinere vorm.

Deelnemers die voor deze editie al kaarten hadden aangeschaft kunnen via de organisatie hun geld terugkrijgen.

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?