Groot en klein talent op het podium bij SHOW Apeldoorn

Donderdag 3 november 2016

Door Redactie

De 9 winnaars zijn bekend. Afgelopen week hebben 20 talenten laten zien en horen wat zij in huis hebben tijdens de voorrondes voor SHOW Apeldoorn. SHOW Apeldoorn is de eindejaarsshow geïnitieerd door Orpheus voor en door Apeldoorners en zal op 28 december te zien zijn bij Theater Orpheus. Een geweldige diversiteit aan deelnemers, kwaliteit en leeftijd had zich aangemeld. Iedere deelnemer stond vol enthousiasme op het podium om de jury en het publiek te verrassen met zijn of haar optreden.
Iedere avond was er een avondwinnaar en een aantal aanmoedigingsprijzen.

De avondwinnaars; Muziekensemble Diva’s & the gent, Gewoon Steba met Spoken word, en zangeres Sandy Huisman sprongen er volgens de jury echt uit en waren dan ook direct door naar SHOW Apeldoorn.
Woensdagavond na de laatste voorronde in Wijkcentrum de Stolp in de Maten zijn juryleden Marijt Helmink (Programmeur van Orpheus), Silvester Zwanenveld (Cabaretier), Jan Vink (Publieksjury) en Ingrid Willems (Publieksjury) in beraad gegaan om de laatste 6 deelnemers voor SHOW Apeldoorn te selecteren op basis van performance, originaliteit & inhoud en motivatie. Dat was geen makkelijk keuze, aldus Marijt Helmink.

Muzikaal duo De Mannen, Pianist Fanuel Coenraad, Felicia ten Have met haar paaldansact, Singer Songwriter Martijn Koelemeijer en de twee jongste deelnemertjes ballerina Rishanthalia Witteling en zangeres Isabelle hebben dus samen met Diva’s & the gent, Gewoon Steba, Sandy en Huisman op 28 december een plekje in SHOW Apeldoorn in Theater Orpheus.
Wij bedanken alle andere deelnemers voor hun fantastische bijdrage; Willian Metselaar, Malika Macho, Jan Zijlstra, Merel Beumer, vieze kjev, Nathalie Postma en Hanneke Verdonk, Ine, Else, Nino en Twan, Eline Peters, Yvana Soer, Magic Stefan en Lilian van den Heuvel.

SHOW Apeldoorn
Samen met Silvester Zwanenveld maken de deelnemers een eindejaars-show over Apeldoorn 2016. De 14 geselecteerde Apeldoornse talenten zijn onderdeel van deze show en zullen een eigen rol krijgen in het verhaal. SHOW Apeldoorn is op woensdag 28 december en is vrij toegankelijk, de gratis tickets zijn te bestellen via orpheus.nl/showapeldoorn.

Orpheus realiseert SHOW Apeldoorn in samenwerking met het Ondernemerspodium van Theater Orpheus. Meer informatie via orpheus.nl/ondernemerspodium.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!