Hardcorefeest, nachtbioscoop, baanwielrennen: prettig weekend!

Vrijdag 13 januari 2012

Door Redactie

Sander Hupkes

En ook dit weekend zet Apeldoorn Direct weer even alle weekendtips voor je op een rij. Vandaag onder het motto “er is echt wel wat te doen in Apeldoorn”.

De vrijdag zit vol gebeurtenissen. Liefhebbers van het baanwielrennen kunnen gaan genieten van een aantal interlandwedstrijden in het Omnisport. Heb je echter meer zin in muziek, dan moet je toch in het centrum zijn. Bij de Gigant staat fanfarepunkband De Kift samen met Brik op het podium. De Kift brengt geboren fanfare omgedoopt in punk. De liedjes zitten vol muziek en poëzie. Punk klikt al hard, maar het kan harder. In Le Kink du Soleil is er namelijk een old school hardcore party met o.a. de de stijlen frenchcore, dubstep, speedcore enz. En voor wie dat allemaal te heftig is: er is genoeg vertier op het Caterplein en in de Kapelstraat.

Ook zaterdag gaan in Omnisport de interlandwedstrijden door. Spektakel allemaal. Bij de buurman Americahal gaat het iets minder spectaculair aan toe. Daar is sinds donderdag de vogelmarkt van start gegaan. Best ironisch dat zoveel liefhebbers amper 200 meter verwijderd zijn van de Kentucky FRIED Chicken, maar dat geheel terzijde. ’s Avonds speelt het Apeldoornse NJO (bekend van de muziekzomer) hun operavoorstellingen in Schouwburg Orpheus. De opera is een onderdeel van de wintertournee die NJO deze winter organiseert. JT Apeldoorn heeft de primeur met haar eerste nachtvoorstelling. De 3D-film Darkest Hour die onlangs in première ging, zal om zaterdag om 23.55 uur van start gaan.

Zondag lijkt een herhaling van zaterdag. Dezelfde evenementen vinden ook plaats op zondag. Zo kan je alles goed spreiden. Let op: het NJO verhuist op zondag met de opera naar de middag. Het bioscoopprogramma voor zondag is wel anders dan zaterdag. Ga voor exacte tijden naar de site van JT Apeldoorn.

Hardcorefeest, nachtbioscoop, baanwielrennen en veel meer: er is gewoon weer genoeg te doen. In onze agenda vind je alle informatie.

Prettig weekend Apeldoorn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Caterplein Apeldoorn Film Muziek Omnisport Theater Uit in Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!