Hele Popzaal zingt mee met Roxeanne Hazes

Zondag 26 november 2017

Door Ernst van Rossum

De dochter van wijlen André Hazes, Roxeanne Hazes stond vrijdagavond 24 november, op de bühne van Popzaal Gigant. Als voorprogramma had Roxeanne zangeres Lakshmi met haar begeleidingsband. Een pittige jongedame met een mooie stem die met haar band de zaal lekker aan het opwarmen was voor de hoofdact van die avond.

Lakshmi schrijft haar werk zelf en heeft ook een grote vinger in de pap bij de arrangementen en sound van haar werk. Het was een goede supportact en schept een verwachting voor de rest van de avond.
Lakshmi is zeker een aanrader om ook eens alleen te zien in een optreden met haar band. Ik heb mij geen seconde verveeld bij het optreden van haar, er zit genoeg wisseling in haar programma zodat je niet na een paar nummers al iets hebt van ‘volgende band’.

Roxeanne Hazes heeft als basis het werk van haar vader, maar daar liet ze niet veel van horen, gelukkig maar want ik vind haar eigen werk beter bij haar passen. Ondanks dat ze niet helemaal lekker in haar vel zat, ze was een beetje ziek, vond ik dat dit niet haar zang beïnvloedde. Ik was aangenaam verrast dat zij met haar band zo lekker speelde. Ik had wat negatieve verhalen gehoord, maar nooit zelf haar optreden mogen bezoeken; tot vanavond dan. Het publiek hing aan haar lippen en zong met menig lied mee.

Ik had zelf al eens wat gezien en gehoord bij DWDD, maar daar vind ik het geluid altijd bar slecht overkomen, maar in Gigant live was ze goed. Bij de optredens tijdens diverse tv-programma’s kwam ze niet zo goed uit de verf, maar live is dit echt geheel anders. Het publiek heeft met volle teugen kunnen genieten van beide acts deze avond. Ik ga zeker nog eens een keer kijken bij haar en Lakshmi, echt een top muziekavond.

Vrijdag 24 november, Popzaal Gigant, Roxeanne Hazes

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!