De Masterclasses komen eraan

Dinsdag 16 augustus 2022

Door Redactie

Er zijn weer Masterclasses van 5 t/m 9 september!

De Stichting Masterclass ontvangt  van maandag 5 tot en met vrijdag 9 september een drietal musici als masters. De volgende Masters kunt u dan ontmoeten en horen:

  •  Philippe Graffin, viool
  • Dimitry Ferschtman, cello
  • Charles Neidich, klarinet

Dit keer krijgen ruim 20 jonge talentvolle beroepsmusici lessen van deze masters. Verheugend is dat Charles Neidich, nadat hij twee jaar alleen online zijn inspirerende lessen kon geven vanuit New York, nu ook weer ‘live’ aanwezig is. Behalve dat u al deze ‘leerlingen’ kunt beluisteren, gaan deze drie heren u op donderdagavond trakteren op een concert dat het Concertgebouw niet zou misstaan. Kortom, dit belooft weer een prachtig programma te worden, waar amateurmusici ongetwijfeld van kunnen leren en dat voor alle muziekliefhebbers interessant zal zijn.

Programma

Op woensdagmiddag 7 september om 14.00 uur kunnen openbare lessen bijgewoond worden in de Altioszaal in Orpheus, met na afloop een concertje. Belangstellenden kunnen daar van alle drie de Masters een les bijwonen, maar u kunt ook drie lessen van één Master/instrument bijwonen. Openbare Masterclasses: Theater & Concert Orpheus | € 20,–

Op donderdagavond 8 september om 20.00 uur zullen de Masters een concert geven in de Altioszaal. Concert Masters: Theater & Concert Orpheus | € 30,-

Passepartout (voor toegang openbare masterclasses en mastersconcert) | € 40,-, kaarten zijn te verkrijgen via Theater & Concert Orpheus: https://www.orpheus.nl/voorstellingen.

Vrijdagavond 9 september om 20.00 uur wordt het slotconcert door de leerlingen gegeven in de Regentessekerk, Regentesselaan 14 A. Het slotconcert is vrij toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Voor meer informatie: www.masterclass-apeldoorn.nl

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!