Jubileum Concert Orkest Koninklijke Luchtmacht in Theater Orpheus

Zaterdag 27 augustus 2022

Door Redactie

Theater Orpheus te Apeldoorn is op vrijdagavond 16 september 2022 het middelpunt van een bijzonder concert. Het Apeldoorn-Burlington Comité haalt het Orkest Koninklijke Luchtmacht in het
jaar van haar 70-jarige bestaan naar Apeldoorn. Het brede repertoire komt volledig tot uiting, inclusief beelden die de geschiedenis belichten.

Het programma past uitstekend in de festiviteiten rond de herdenking van luchtlandingsoperatie Market Garden in september 1944 in de buurgemeente Apeldoorn en geeft op eigen wijze invulling aan de warme contacten die worden onderhouden met de partnerstad Burlington in Canada. Zoals bekend werd Apeldoorn in april 1945 bevrijd door Canadese troepen.

Theater Orpheus, de gemeente Apeldoorn, het Orkest Koninklijke Luchtmacht, het Apeldoorn-Burlington Comité en een aantal enthousiaste vrijwilligers zien uit naar de komst van het Apeldoornse publiek en uiteraard iedere muziekliefhebber. Kaarten kosten door financiële steun vanuit het Apeldoornse bedrijfsleven maar €12,50. Deze zijn verkrijgbaar via de website en aan de kassa van Orpheus.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!