Jury business event gemeente Apeldoorn kan aan de slag

Donderdag 18 juni 2015

Door Redactie

Juryboek Business Event gemeente Apeldoorn overhandigd

Maandag 15 juni jl. heeft de voordrachtcommissie van het Business Event gemeente Apeldoorn het nieuwe juryboek 2015 uitgereikt aan de jury. In het juryboek worden alle ondernemingen beschreven die kandidaat staan voor de titel ‘Onderneming van het jaar 2015’.

De voordrachtcommissie, bestaande uit Simon van Wieren (Ondernemersvereniging Uddel), Henry van Hattem (BNI en Visser en Visser), Jeroen Altena (De Maatschappij), Dion Klopman (Gemeente Apeldoorn) , Pedro van den Heuvel (Federatie Apeldoornse Ondernemers), Ben Meuleman, (Bedrijvenkring Apeldoorn) en Carolien deOliviera Marreiros (Ladies Business Apeldoorn), heeft de afgelopen maanden veel tijd besteed aan het voordragen en beoordelen van potentiële genomineerden van het Business Event.

In de komende periode zal de deskundige jury, onder leiding van voorzitter notaris Angelique Hommes-Kuijer de ondernemingen in het juryboek toetsen aan de gestelde criteria om zo tot het benoemen van de genomineerden te komen. Samen met de overige juryleden Mike van Woudenberg, Jaap Fluit, Marc Ankersmit en Maggie Feng zal zij in diverse categorieën drie genomineerden aanwijzen. De categorieën zijn:

– Starter
– MKB en Detailhandel
– Industrie en Dienstverlening

Maandag 5 oktober 2015
Tijdens een feestelijke netwerkavond op maandag 5 oktober a.s. worden de 9 verkozen genomineerden gepresenteerd in Van der Valk Hotel Apeldoorn De Cantharel. Dit Business Event wordt alweer voor de 3e maal georganiseerd voor en door ondernemers uit de gemeente Apeldoorn. Na het officiële programma is er voor aanwezige ondernemers volop de gelegenheid om te netwerken onder het genot van hapjes en drankjes.

Voor nadere informatie over het Business Event kunnen belangstellenden contact opnemen met Network Business Events, email: info@nbe.nu, telefoon: 0318-658740 of terecht op de Facebookpagina www.facebook.com/businesseventapeldoorn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!