Kerstsfeer bij scouts SWIII/LPB

Vrijdag 11 december 2015

Door Redactie

Zoals ieder jaar kunnen geïnteresseerden ook dit jaar weer een echte kerstboom kopen bij de scouts van scoutinggroep Stadhouder Willem III/Lady Baden-Powell, ‘Die scoutinggroep bij de Naald’, aan de Jachtlaan 4-6 in Apeldoorn. Op zaterdag 12 en 19 december van 9.00 uur tot 17.00 uur is er een kerstkraam waar, onder het genot van een warm drankje, een kerstboom uitgezocht kan worden.
De bomen zijn van een goede kwaliteit en zijn er in verschillende maten, meldt de organisatie. ,,Ook hebben we verschillende soorten bomen zoals een echte Nordman of een prachtige blauwspar. Ook kan er gekozen worden voor een boom met of zonder kluit.  In de kerstkraam zijn leuke kerstaccessoires of een handige kerstboomstandaard te koop.  De opbrengst van de kerstbomenverkoop gaat volledig naar onderhoud en renovatie van de diverse gebouwen waar iedere zaterdag 200 jeugdleden bijeenkomen en samen verschillende activiteiten ondernemen.”

Samen voor de Voedselbank

Op zaterdag 12 december zal er ook een inzameling zijn van voedselproducten in het kader van de actie ‘samen voor de Voedselbank’ georganiseerd door Omroep Gelderland.

Over Scoutinggroep Stadhouder Willem III/Lady Baden-Powell

Scoutinggroep Stadhouder Willem III/Lady Baden-Powell is lid van Scouting Nederland en daarmee onderdeel van de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van het land. Scouting zorgt voor leuke en spannende vrijetijdsbesteding. De vereniging biedt ieder kind een veilige en leerzame speelomgeving en biedt uitdagende activiteiten voor jongeren.

Scoutinggroep Stadhouder Willem III/Lady Baden-Powell is de grootste scoutinggroep van Gelderland en is te vinden aan de Jachtlaan 4-6 in Apeldoorn. Deze locatie is een prachtig stuk bos en ooit tot de kroondomeinen.

U vindt meer informatie op www.sw3lbp.nl en www.scouting.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag ons Apeldoorns nieuws in de mail
De beste berichten en verhalen van onze redactie
1.500 Apeldoornse gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Kerst

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!