Help de bevolking van Oekraïne

Kom 1 april kijken op de basisschool!

Donderdag 19 maart 2015

Door Redactie

Op woensdag 1 april van 9.00 tot 12.00 uur is er een open dag op vrijwel alle basisscholen in Apeldoorn. U als oriënterende ouder of verzorger bent deze ochtend van harte welkom om meerder scholen te bezoeken. Directeuren, leerkrachten en/of ouders zijn aanwezig om het een en ander te vertellen over de school en om vragen te beantwoorden.

Als belangstellende ouder bent u misschien ook benieuwd naar de opvangmogelijkheden voor uw kind buiten schooltijd. Daarom zijn op deze kennismakingsochtend ook de kinderopvang en buitenschoolse opvang in het schoolgebouw open. Zij vertellen u graag over hun activiteiten en spelmaterialen tijdens de opvanguren.

Welke basisscholen zijn er in Apeldoorn?

Heeft u nog geen idee welke basisscholen er zijn in Apeldoorn of kent u er maar enkele bij naam, bezoek dan eerst de website: www.basisscholenapeldoorn.nl. Daar vindt u een volledig overzicht van basisscholen in Apeldoorn.

Op basisscholenapeldoorn.nl is het heel eenvoudig een selectie te maken van basisscholen. Dit kan met behulp van een vooraf in te stellen maximale loop- of fietsafstand vanaf het huisadres of op basis van criteria als onderwijsvorm of identiteit. U kunt vervolgens van de geselecteerde scholen een korte introductie lezen en voor meer informatie doorklikken naar de website van de school. Zitten er basisscholen tussen die u aanspreken? Selecteer ze dan als favoriet en mail ze door naar uw eigen mailadres. U ontvangt dan een handig overzicht met adressen van de scholen die u geselecteerd heeft en kunt deze gaan bezoeken op de open dag.

Initiatiefnemers

De open dag van woensdag 1 april en www.basisscholenapeldoorn.nl is een initiatief van onderwijsstichtingen Leerplein055, PCBO Apeldoorn en Veluwse Onderwijsgroep. De stichtingen trekken hierin gezamenlijk, met alle basisscholen, op zodat ouders die bezig zijn met de basisschoolkeuze zich optimaal en efficiënt kunnen laten informeren.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?