Koningsdag in Apeldoorn!

Zaterdag 25 april 2015

Door Redactie

Aanstaande maandag is het dan zover ‘Koningsdag 2015’. Hele straten weer oranje en iedereen in rep en roer. Wat ga jij de hele dag doen? Weet jij nog niet wat je gaat doen met Koningsdag? Wij hebben een aantal suggesties voor je op een rijtje gezet.

 

KoningsKermis
Elke jaar is de kermis er weer tijdens koningsdag. De Koningskermis op het Marktplein van 23 april tot en met 1 mei met suikerspinnen, attracties en overal vrolijke gezichten. Plezier voor jong en oud.

 

 

 

 

Oranjepark
De kermis net iets te druk voor je? Lekker snuffelen op de antiekmarkt en kunst bekijken in Oranjepark! Genoeg gesnuffeld dan kun je genieten van de zang van Apeldoornse koren, theater en dansacts. Heerlijk om een ‘rustige’ Koningsdag te vieren.

 

 

 

Beekpark
Voor de kleintjes is natuurlijk ook genoeg te doen! Zeker in het Beekpark, Sport en Spel Jeugdprogramma. Lekker klimmen en klauteren voor de kinderen terwijl de moeders lekker snuffelen op de kleedjespark die voor een groot deel nog in Beekpark is.

 

 

 

 

Gigant
Ook dit jaar is er weer voor ieder wat wils bij Podium & Filmtheater Gigant tijdens Koningsdag! In de ochtend staat er een waar kinderparadijs op het programma, in de middag en vooravond wordt ruimte gemaakt voor technoconcept Nachtzaken en daarna worden alle muziekregisters opengetrokken voor het democratische dansfeest Superstijl! Alle programmaonderdelen vinden buiten (Nieuwstraat 377) plaats en toegang is gratis.

 

 

Het Fort
Een koninklijke kinderkleedjesmarkt op winkelcentrum Het Fort in de wijk Osseveld-Woudhuis. De Kinderkleedjesmarkt begint om 10.00 uur en duurt tot uiterlijk 14.00 uur. Kinderen mogen hun kleedje uitspreiden rondom de ‘omgevallen muur’ op het midden van het Fortplein.

 

 

 

Caterplein
Koningsdag een Feestdag! Dat is te merken op het Caterplein. Vanaf 14.00 is het daar een groot feest met verschillende DJ’s o.a DJ Chiel, Bingo Brothers, DJ Tieke  DJ Sander, Mc Yordee, DJ Speedy, Sven XL, DJ G en Robbin B! Daarnaast zijn er verschillende live-optredens!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Dans Evenementen Apeldoorn Koningsdag

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!