Help de bevolking van Oekraïne

Koninklijke Kinderkleedjesmarkt op winkelcentrum Het Fort!

Woensdag 22 april 2015

Door Redactie

Maandag 27 april organiseert vrijwilligersnetwerk ‘DenkTank Breed’ een koninklijke kinderkleedjesmarkt op winkelcentrum Het Fort in de wijk Osseveld-Woudhuis. De Kinderkleedjesmarkt begint om 10.00 uur en duurt tot uiterlijk 14.00 uur. Kinderen mogen hun kleedje uitspreiden rondom de ‘omgevallen muur’ op het midden van het Fortplein. Het is niet toegestaan om voor de ingang van winkels en/of horeca die geopend zijn, een kleedje neer te leggen.

Kinderen mogen spulletjes verkopen, maar ook muziek maken, een coole dans laten zien, een theatervoorstelling geven of bezoekers verbazen met een mega magische goocheltruc. Dankzij sponsoring van ETOS Van Remmen, zijn er zelfs prijsjes te winnen voor de beste/mooiste marktkoopman/vrouw en meest spetterende act!

Dus alle kinderen in Woudhuis en Osseveld; Ruim je kamer op! Kijk op zolder, in de schuur en garage of je nog mooie spullen hebt die je zelf niet meer gebruikt. Verdien een leuke zakcent, spaar voor je droomwens, of verzamel geld voor een goed doel. Nu heb je je kans! Sla je slag en neem plaats op de Koninklijke Kinderkleedjesmarkt op Het Fort. Iedereen die voor een klein prijsje leuke spulletjes wil kopen, is van harte welkom. Even lekker springen op een springkussen van goedkoopfeesten.nl, je laten schminken of knutselen met Ellen van Knippies & Knutsels en Sara van Sara’s Daycare is ook mogelijk.

Informatie over de spelregels is te lezen op de site: denktankbreed.123website.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Koningsdag

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?