Koninklijke Onderscheiding voor M.A. van Ark en W.J. Blom

Woensdag 6 mei 2015

Door Redactie

De heren M. A van Ark (73) en W. J. Blom (63) ontvangen dinsdag 5 mei uit handen van loco- burgemeester D.H. Cziesso de versierselen behorende bij hun benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dit gebeurt tijdens het feest ter ere van de bevrijding van Loenen 70 jaar geleden.

De heer M. A. van Ark is sinds 1968 bestuurslid van de Nationale Feest- en Herdenkingsvereniging in Loenen. Hij is actief betrokken bij de organisatie van de vijfjaarlijkse herdenkingen, kransleggingen, bevrijdingsfeesten en het Koningsfeest. De heer Van Ark verzorgt de ledenadministratie en verder verzorgt hij de dagelijkse werkzaamheden rond het feestterrein en werft hij sponsoren. Daarnaast is hij sinds 1963 actief bij de muziekvereniging OLTO, inmiddels erelid.

De heer W. J. Blom is vanaf 1975 vrijwilliger en bestuurslid van de Nationale Feest- en Herdenkingsvereniging in Loenen. Hij is eveneens actief betrokken bij de organisatie van de vijfjaarlijkse herdenkingen, kransleggingen, bevrijdingsfeesten en het Koningsfeest. In de aanloop naar deze feesten is de heer Blom verantwoordelijk voor de aanvraag van de benodigde (kermis)vergunningen). Daarnaast is hij sinds de oprichting in 1977 vrijwilliger en bestuurslid bij de Vereniging het Loenens Auto Team. In zijn functie van Hoofd Organisatie organiseert hij jaarlijks nationale en internationale autocross evenementen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Evenementen Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!