Lente… wat trek ik aan?

Zaterdag 31 maart 2012

Door Tessa-Norah Feenstra

Tessa-Norah Feenstra

Lente!! Het is zo ver. Een aantal weken geleden heb ik er ook iets over geschreven maar nu is het officieel. Het is lente!!

Lammetjes in de wei, zon op je gezicht en de zonnebrillen kunnen ook weer op. Wat een genot. Maar ja, nu het lekkere weer begint kunnen de colltruien, winterbroeken en mutsen ook de kast weer in. Tijd om een nieuwe collectie kleding aan te schaffen. Maar wat?

Binnenkort is het weer vakantie, dan is er tijd genoeg.  Het is altijd lastig om te bepalen wat deze lente en zomer nu echt hip is. Hier een paar tips die gebruikt kunnen worden om altijd een goede keuze te maken en je te helpen bij het bij elkaar shoppen van je nieuwe kleding-garderobe.

Om te beginnen: felle kleuren. Een fel gekleurde broek tot vlak boven de enkel is in veel tijdschriften te zien. Laat de kleur terugkomen in een bijpassen accessoire zoals een zonnebril. Een echte of fake Ray-Ban zonnebril in een vrolijke kleur is zeker een must-have deze zomer/lente.

Ook pastelkleuren doen het goed. Hiermee worden kleuren als lichtroze, blauw en groen bedoeld. Een handige tip is om te beginnen met een licht gekleurde broek. Daarboven een licht T-shirt met een stoere print.

Ook gekleurde jasjes zijn dit jaar niet uit het straatbeeld weg te denken. Net als leren jasjes die ook echt een goede toevoeging geven aan de kledingkast.

Dus weg met die wintermutsen en dikke sjaals, verwelkom de lente in 2012!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?